fazer-kokosprickar-1

Fazer Kookospalat

19,90 €

art.nr 68935-1
Kookosta, vaahtokarkkia ja suklaata - kaikki suosikkimakusi yhdessä ja samassa karkissa! Kun on alkanut ahmia näitä herkkuja, on melkein mahdotonta lopettaa ja onni on, että laatikossa niitä on yli 2 kg!

Fazer Kookospalat on kookoksella ja suklaalla päällystetty vaahtokarkki. Toimitetaan 2,1 kg laatikossa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, täysin kovetettu kasviöljy (palmu), kookoshiutaleet, herajauhe, maissitärkkelys, liivate, kaakaojauhe, stabilointiaine: sorbitoli, emulgointiaineet (soijalesitiinit, mukaan lukien soija), (E492), liivate, muunnettu tärkkelys, aromit, suola. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuoteseloste alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glukossirap, fullhärdat vegetabiliskt fett (palm), kokosflingor, vasslepulver, majsstärkelse, gelatin, kakaopulver, stabiliseringsmedel: sorbitol, emulgeringsmedel (sojalecitin, bl. a. soja), (E492), gelatin, modifierad stärkelse, aromer, salt.  Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit