famous-grouse-chokladkaka-1

Famous Grouse Suklaalevy

4,90 €

100 grammaa

 − art.nr 42292-1
Kun viskinystävä täyttää vuosia, on tietysti viskipullo superhyvä idea ostaa syntymäpäivälahjaksi. Niin ajattelevat varmasi kaikki muutkin, joten sen sijaan että olisit mainstream, voit järjestää toisen nerokkaan lahjan, nimittäin Famous Grouse Suklaalevyn! Takaamme, ettei kukaan muu juhlassa saa ajatusta ostaa tätä ylellistä viskisuklaata lahjaksi! Ja vastaanottaja tulee taatusti arvostamaan tätä herkullista ja eksklusiivista suklaata.

Famous Grouse Suklaalevy on vaalea suklaalevy, jossa on täytteenä Famous Grouse Scotch -viskiä. Suklaalevy koostuu suupaloista, joiden sisällä on nestemäistä täytettä, ja jotka on helppo irrottaa levystä. Valmistaja on Goldkenn, joka on eksklusiivinen suklaatuotemerkki Sveitsistä.

Paino: 100 grammaa

Ei sovellu alaikäisille!

Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, Famous Grouse 7,5%, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, voirasva, emulgointiaine (soijalesitiini), luonnillinen vaniljauute.
Saattaa sisältää jäämiä hasselpähkinöistä, manteleista, pekaanipähkinöistä, saksanpähkinöistä, cashewpähkinöistä, pistaasipähkinöistä, kananmunasta ja gluteenista. Kaakaopitoisuus: vähintään 37%. Alkoholipitoisuus: 3,20%. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Famous Grouse 7,5%, helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturligt vaniljextrakt.
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, cashewnötter, pistagenötter, ägg och gluten. Kakaohalt: min 37%. Alkoholhalt: 3,20%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

20

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit