vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
estrella-linschips-sourcream-onion-58356-3

Estrella Linssisipsit Sourcream & Onion

alkaen 

1,99 €

Valitse tuoteversio

Vallankumoukselliset sipsit, joissa Estrellan sipsigurun mukaan on runsaasti luonnetta ja täydellinen rakenne klassisella happaman kermaviilin ja sipulin maulla. Sipsit ovat vegaanisia, niissä on 40 % vähemmän rasvaa kuin tavallisissa sipseissä ja jopa 13 % proteiinia - mikä tekee näistä sipseistä monella tapaa terveellisemmän vaihtoehdon klassisille perunasipseille! 

Estrella Linschips Sourcream & Onion sisältää herkullisia, aallonmuotoisia sipsejä, joiden makuna on sourcreme & onion. Nämä sipsit ovat terveellisempiä ja myös vegaaninen vaihtoehto tavallisille sipseille, sillä niissä on 40 % vähemmän rasvaa ja jopa 13 % proteiinia.  

Pakkauksen koko 110 g.

Ainesosat: Linssijauho (28 %), maissijauho, riisijauho, auringonkukka-/rapsiöljy, maustesekoitus (sipulipulveri, maltodekstriini, suola, sokeri, hiivauute, valkosipuli, rypälesokeri, hapot (maito- ja sitruunahappo), paprika, luonnollinen aromi), maissitärkkelys, perunatärkkelys, viherpippurijauhe. Voi sisältää jäänteitä maidosta ja vehnästä. Muutoksia voi tapahtua tuotteiden sisällössä. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, ellei toisin mainita.
Ingredienser:
Linsmjöl, majsmjöl, rismjöl, solros-/rapsolja, kryddblandning (lökpulver, maltodextrin, salt, socker, jästextrakt, vitlök, druvsocker, syror (mjölksyra, citronsyra), paprika, naturlig arom), majsstärkelse, potatisstärkelse, grönpepparpulver. Kan innehålla spår av mjölk och vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 58356
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit