estrella-brynt-smor-chili-88416-1

Estrella Brynt Smör & Chili

3,50 €

175 grammaa

 − art.nr 88416-1
Kiihkeän äänestyksen ja yli 90 000 Estrellalle lähetetyn vastauksen perusteella uudeksi perunalastujen makuvoittajaksi nousi lopulta Brynt Smör ja Chili. Ja ymmärrämme miksi!

Estrella Brynt Smör & Chili ovat rapeita, hienosti uritettuja lastuja, joissa on ruskistetun voin maku ja ripaus chiliä. Eeppisen hyvää, ja erinomaiset dippaamiseen.

Pussi sisältää 175 grammaa.

Ainesosat: Peruna, auringonkukka-/rapsiöljy, mausteseos (HERAjauhe (MAIDOSTA), maltodekstriini, merisuola, suola, riisijauho, chilipippuri, chiliuute, VOIjauhe, luonnolliset aromit, hiivauute, väriaineet (kurkuma, antosyaniini)).
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Ingredienser: Potatis, solros-/rapsolja, kryddblandning (VASSLEpulver (från MJÖLK), maltodextrin, havssalt, salt, rismjöl, chilipeppar, chiliextrakt, SMÖRpulver, naturliga aromer, jästextrakt, färgämne (gurkmeja, antocyanin)). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit