Näytä suurempi kuva

Emerio Suklaasuihkulähde Chili Ruostumaton

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
39,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Ajattele, miltä tuntuisi, jos sinulla olisi ihan oma suklaasuihkulähde? Voiko sellaisen tosiaan saada? Kyllä, jos käyt ostoksilla Partykingillä, niin voit tosiaan saada oman suklaasuihkulähteen.

Emerio Suklaasuihkulähde Chili Ruostumaton on ylellinen laite, joka pitää suklaan virtaamassa, kirjaimellisesti. Dippaa mansikoita, jäätelöä, vohveleita, hedelmiä tai jotain muuta suihkulähteessä ja nauti. Valitset sitä paitsi itse, minkälaista suklaata haluavat valuvan lähteessä. Ehkäpä valkosuklaata, maitosuklaata, vai oletko enemmän tumman suklaan ystävä? Ei ongelmaa!

Klassinen design:
Jos olet ihastunut retrodesigniin, on tässä sinulle oikea makupala (ei ainoastaan suklaa!). Suklaasuihkulähde on vahvasti 70-luvun inspiroima ja näyttää hienolta pöydälläsi ruostumattomalla metallimuotoilullaan.

Yhdistelmät:
Kun suunnittelet, mitä suklaasuihkulähteessä tulisi olla, vain mielikuvitus asettaa rajat. Maitosuklaa, tumma suklaa, valkosuklaa ym. sinä päätät itse.  Myös se mitä dippaat, on ainoastaan mielikuvituksen rajoittamaa, ja asiat kuten mansikat  omenaviipaleet, vaahtokarkit, rinkelit, keksit ja jäätelö toimivat täydellisesti. 

  • Kulho ja suihkulähde on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • 3-kerroksinen suihkulähde
  • Valitse suihkutoiminto tai vain lämpimänä pito. 
  • Chilin punainen
  • Hieno Klassinen design
  • Kapasiteetti 500 g

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen72443 tai ladata ne manuaalisesti.
castle