efterklok-fragespel-2
efterklok-fragespel-3
efterklok-fragespel-4

Efterklok Kysymyspeli

19,99 €

Efterklok Kysymyspeli

Varastossa
Efterklok on näppärä, mielenkiintoinen ja hermoja kiristävä kysymyspeli, jossa voit päihittää Besserwisserinkin, kätkeä mahdolliset puutteet tiedossa ja voittaa, vaikka et aluksi osaisikaan parhaiten.

Efterklokissa vastataan viiteen kysymykseen peräkkäin. Kun yksi pelaaja on vastannut, saavat kaikki tietää, kuinka monta pelaaja sai oikein - mutta ei sitä, mitkä vastaukset olivat oikein. Samat viisi kysymystä esitetään seuraavalle pelaajalle ja kun on sinun vuorosi, voit aivan vapaasti kopioida toisten vastauksia tai vastata omalla tavallasi. Mutta varo! Jollakin, joka vastaa nopeasti ja itsevarmasti ei välttämättä ole aavistustakaan oikeasta vastauksesta. Ja epäröivä "arvaanpa nyt jotain..." voi myös olla silkkaa huijausta joltakin, joka on vuorenvarma vastauksestaan.

Jos olet tarkkaavainen, ovela ja hyvä lukemaan kanssapelaajiasi, voit myös voittaa pelin, vaikka et osaisi vastata yhteenkään kysymykseen koko pelissä!

Pelissä on yli 500 viihdyttävää, mielenkiintoista ja yleissivistystä koskevaa kysymystä, jotka sopivat useimmille. Täydellinen läksiäislahja ja todellinen tunnelman nostattaja juhlissa, peli-iltana tai päivällisellä perheen ja ystävien kera.

  • Ikäsuositus 18+
  • Peliaika: noin 30 min
  • Pelaajien lukumäärä: vähintään 2+
  • Kieli: Ruotsi 
  • Sisältää 500 kysymystä
Tuotenro 22536-1

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit