vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
duplo-18-gr-40st-1

Duplo

alkaen 

0,49 €

Suklaa ja keksi on klassinen yhdistelmä Suomen karkkihyllyillä, ja Duplo on ottanut askeleen pidemmälle ja lisännyt sekoitukseen ihanaa pähkinäkreemiä! Duplo on ihanteellinen makupala, kun tarvitset nopean sokerihuuman, tai kun mielesi tekee jotain hyvää liikkeellä ollessasi.

Duplo on suklaapatukka, jonka sisus on rapeaa keksiä ja hasselpähkinäkreemiä, joka on päällystetty maitosuklaalla. Myydään kappaleittain pakkauksessa, joka sisältää 18 g.

Ainekset: maitosuklaa 49,5 % (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: lesitiinit (soija); vanilliini), sokeri, kasvipohjaiset rasvat (palmu, shea), vehnäjauho, hasselpähkinät (5,5 %), herajauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine: lesitiinit (soija), vehnätärkkelys, suola, leivinjauhe (ammoniumkarbonaatti, natriumvetykarbonaatti), vanilliini. Saattaa sisältää mantelia. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: mjölkchoklad 49,5% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: lecitiner (soja); vanillin), socker, vegetabiliska fetter (palm, shea), vetemjöl, hasselnötter (5,5%), vasslepulver, fettreducerad kakao, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vetestärkelse, salt, bakpulver (ammoniumkarbonat, natriumvätekarbonat), vanillin. kan innehålla mandel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69665

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit