dumle-tutti-frutti-i-pase-74487-1

Dumle Tutti-Frutti Pussissa

3,50 €

220 grammaa

 − art.nr 74487-1
Oletko sellainen, joka rakastaaaa tutti-frutti-makuja? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Ainakin, jos pidät toffeesta ja joskus myös suklaasta, sillä tässä meillä on Dumle summer edition kesäisellä ja juuri tutti-frutti-maulla. Hullun hyviä!

Dumle Tutti-Frutti Pussissa on klassista Dumle-toffeeta eksoottisella tutti-frutti-maulla. Rajoitettu erä, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja klikkaa itsellesi yksi pussi tai seitsemän!

Pussi sisältää 220 grammaa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, kasvirasva (palmu), kokomaitojauhe, kaakaovoi, herajauhe (maidosta), kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit.
Voi sisältää pähkinöitä, mantelia ja viljaa, joka sisältää gluteenia. Maitosuklaa sisältää vähintään 30 % kaakaota.

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Glukossirap, socker, vegetabiliskt fett (palm), helmjölkspulver, kakaosmör, vasslepulver (av mjölk), kakaomassa, skummjölkspulver, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer.
Kan innehålla nötter, mandlar och spannmål som innehåller gluten. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit