dumle-tutti-frutti-godisautomat-74503-1

Dumle Tutti-Frutti Karkkiautomaatti

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

39,99 €

Se tunne, kun löytää täydellisen unelmaduon, jossa maut vain sulautuvat suussa yhteen. Nyt tuo fantastisen hyvä karkki on saatavana tutti-frutti-makuisena, ehdottomasti MUST TRY. Jos olet sinkku ja istut kotona odottamassa kauan kaivattua kumppania, wait no longer. Tämä karkki tulee takuulla täyttämään tarpeesi. Odota, niin näet.

Dumle Tutti-Frutti Karkkiautomaatti on Suomen kansan rakastama karkki, jota on rakastettu vuosikausia ja nyt se on saatavana myös eksoottisen tutti-frutin makuisena. Lyhyesti sanottuna karkki on sitkeää toffeeta, joka on päällystetty maitosuklaalla. Rajoitettu erä, joten pidä varasi ja klikkaa kotiin koko karkkiautomaatti, tietsä!

Myydään laatikossa, jossa on avattava pohja (3 kg).

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, kasviöljy (palmu), täysmaitojauhe, kaakaovoi, herajauhe (maidosta), kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. Voi sisältää pähkinöitä, manteleita ja viljaa, joka sisältää gluteenia. Maitosuklaa sisältää vähintään 30 % kaakaota.

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Glukossirap, socker, vegetabiliskt fett (palm), helmjölkspulver, kakaosmör, vasslepulver (av mjölk), kakaomassa, skummjölkspulver, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer. Kan innehålla nötter, mandlar och spannmål som innehåller gluten. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 74503-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit