dubbel-plopp-popcorn-1

Dubbel Plopp Popcorn

0,99 €

Kaikki jotka luulivat, että tyypillinen plopp-suklaa oli parasta mitä on olemassa niin olette nyt väärässä. Tässä suklaapatukassa on kaikki mitä klassisessa ploppissa on mutta lisäksi siinä on popcornin maku. Superherkullinen plopp on nyt noussut uusiin korkeuksiin!

Dubbel Plopp Popcorn sisältää kaksi suklaapatukkaa. Niissä on pehmeä toffeetäyte popcornin maulla ja maitosuklaakuorrutteella. 

Toimitetaan muovipakkauksessa ja 50 g.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kasvirasvat (palmu*, shea) kaakaomassa, rasvatonmaitojauhe, herajauhe (maito), suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit (mm. vanilliini). Voi sisältää pieniä määriä hasselpähkinää. Maitosuklaa sisältää kaakaovoin lisäksi myös muita kasvirasvoja ja vähintään 27% kaakaota. *Cloetta supports the production of sustainable (RSPO) certified palm oil. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostosta, jos sitä ei ole muuten ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, glukossirap, kakaosmör, helmjölkspulver, vegetabiliska fetter (palm*, shea), kakaomassa, skummjölkspulver, vasslepulver (mjölk), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer (bl.a. vanillin). Kan innehålla spår av hasselnötter. Mjölkchokladen innehåller förutom kakaosmör även annat vegetabiliskt fett och minst 27% kakao. *Cloetta supports the production of sustainable (RSPO) certified palm oil. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Tuotenro 55192-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit