dextrose-party-bag-1

Dextrose Party Bag

5,99 €

Mikä olisikaan sen parempaa kuin syötävät korut! Ensinnäkin niitä voi ripustaa kaulaansa koristamaan ja toiseksi niistä voi napata suuhunsa makoisan palasen, kun siltä tuntuu. Tämä pussi sisältää sekoituksen karkkeja ja tikkareita, jotka ovat sekä hauskoja että hyviä!

Dextrose Party Bag sisältää erilaisia karkkikaulanauhoja ja tikkareita sekä muita saman tyyppisiä hedelmän makuisia makeisia. Toimitetaan 400 g pussissa.

Ainesosat: dekstroosi, glukoosisiirappi, happo, E330; paakkuuntumisenestoaineet: E470b, E471, maltodekstriini, luonnolliset aromit, kookosöljy, tiiviste punajuuresta, paprikauute, väriaineet: E160a, E163. Tuotteen sisällössä saattaa ilmetä vaihtelua. Tästä syystä tarkista aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteessa on ostohetkellä vähintään 4 viikon säilyvyysaika, ellei muuta ole ilmoitettu. Ingredienser: dextros, glukossirap, syra, E330; klumpförebyggande medel: E470b, E471, maltodextrin, naturliga aromer, kokosnötsolja, koncentrat av rödbeta, paprikaextrakt, färgämne: E160a, E163.
Tuotenro 64753-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit