Valikko

Day of the Dead Luurankomorsian Naamiaisasu

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ole halloweenjuhlan kaunein ja ilmesty paikalle tässä ihanassa häämekossa á la Day of the Dead. Tämä suloinen luomus sisältää mekon lisäksi hunnullisen hatun ja morsiuskimpun. Lisää vielä ihastuttava Day of the Dead -meikki ja olet täydellinen morsian!

Day of the Dead Luurankomorsian Naamiaisasu sisältää mekon, hatun ja morsiuskimpun. Pitkässä mekossa on pitkät pitsihihat. Mekossa on hopeanvärinen luuranko- ja sugarskull-painatus, valkoista pitsiä kaula-aukossa sekä 5 kpl tekstiiliruusuja vyötäröllä väreissä sininen, keltainen ja punainen. Valkoisessa hatussa on leveä lieri ja se on somistettu kolmella tekstiiliruusulla sekä valkoisella pitsihunnulla. Morsiuskimpun kukat sointuvat asuun ja kimpussa on valkoinen "kahva". Kengät eivät sisälly. Viimeistele asu täydelliseksi esimerkiksi kuvan mukaisesti.

Koot: Small, Medium, Large ja X-Large.