croco-pop-godisklubba-72938-1

Croco Pop Karkkilelu

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Hyvä tikkari, johon on yhdistetty upea lelu! Paina napista ja katso kuinka krokotiili oikaisee pitkän kaulansa ja puree yhteen tappavat hirviömäiset hampaansa! Hauska ja arvostettu lahja kaikenikäisille lapsille!  

Croco Pop Karkkilelu on krokotiilin muotoinen tikkari, joita on saatavana kolmea eri makuista (myydään lajittelematta). Paina nappia, niin krokotiili oikaisee kaulansa ja puree yhteen hampaansa. Myydään yksittäin. 

Ainesosat: Sokeri, maltoosisiirappi, vesi, säilöntäaine; MAITOhappo, antioksidantti: natriumlaktaatti, aromiaineet, väriaineet: E160c, E163. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: socker, hög maltossirap, vatten, konserveringsmedel; MJÖLKsyra, antioxidationsmedel: natrium laktat, aromämnen, färgämne: E160c, E163. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72938-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit