crazy-bones-76g-24-st-89026-1

Crazy Bones Tikkarit

2,50 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Pamela
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tarjoa tikkari! Kukaan ei voi ennustaa, että tarjoamasi tikkarit ovat peräisin vanhoista käsien ja jalkojen luista, jotka olet tallentanut juuri tätä hetkeä varten! Lisää pelottavin naurusi, ja takaamme huutoa ja pelkoa yllin kyllin! 

Crazy Bones Tikkarit ovat erittäin maukkaita tikkareita, jotka sopivat täydellisesti halloweeniin. Tikkarit ovat eri hedelmien makuisia ja tikut jäljittelevät käsiä ja jalkoja. Yksinkertaisesti pelottava tikkari! 

Sisältää: 8 hedelmänmakuista tikkaria.

Paino: 76 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine: Ingredienser: Socker, glukossirap, surhetsreglerande medel: sitruunahappo, aromit, väriaineet: citronsyra, aromer, färgämnen: (E100, E120, E133, E141, E162, E171). (E100, E120, E133, E141, E162, E171). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.