Valikko

Cornhole Black & White Edition

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun ruokailet ravintolassa: Black & White ranskalaisilla. Kun pelaat cornholea kesällä ystäviesi kanssa: Silloin pelaat Cornhole Black & White Edition -peliä. Cornhole on hauska peli kaikenikäisille, joka sopii yhtä hyvin pelattavaksi sisällä kuin ulkona nurmikolla, ja se, jolla on paras osumatarkkuus, voittaa!

Cornhole Black & White Edition sisältää kaksi pelilevyä rei'illä, neljä valkoista hernepussia ja neljä mustaa hernepussia. Peli on erittäin korkealaatuinen ja sen ovat testanneet todelliset ammattilaiset. Se on valmistettu puusta ja jokaisen laudan koko on 90 x 60 cm ja paino noin 9 kg. Laudoissa on taitettavat jalat, jotka on helppo kääntää sisään kätevään säilytykseen. Hernepussit ovat 13,5 x 13,5 cm kooltaan ja painavat 300 g. Peli on mustavalkoinen versio. Pelisäännöt ja ohjeet englanniksi tulevat mukana.

Toimitetaan täydellisenä pakkauksena.