cornhole-arrow-73467-1
cornhole-arrow-73467-3
cornhole-arrow-73467-6
cornhole-arrow-73467-4
cornhole-arrow-73467-2

Cornhole Arrow

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Unohda Kubb juhannuksena. Haasta kaverisi sen sijaan Cornhole-kierrokseen! Eeppisen hauska ulkopeli, jossa tarkoituksena on heittää hernepusseja laudassa olevaan reikään. Peli on erinomainen ulkopeli kesällä ja sitä voi pelata niin lapset kuin aikuiset.

Cornhole Arrow sisältää punaisen ja sinisen maalitaulun (90 x 60 cm), joissa on reikä (15 x 15 cm), sekä 4 kpl sinistä hernepussia ja 4 kpl punaista hernepussia. Hernepussit ovat 13,5 x 13,5 cm kokoisia ja painaa 350 g/kappale. Peli on valmistettu muovista ja alumiinista.
Säännöt ovat yksinkertaiset, saat kolme pistettä, jos hernepussi lentää reikään ja yhden pisteen, jos hernepussi on laudan päällä. Toisten pelaajien hernepusseja voi putata.