cool-well-kylbrunn1-1
cool-well-kylbrunn1-2
cool-well-kylbrunn-31191-4
Asiakaskuva
kb-cool-well-kylbrunn1-1
Asiakaskuva
kb-cool-well-kylbrunn1-7
Asiakaskuva
kb-cool-well-kylbrunn1-8
Asiakaskuva
kb-cool-well-kylbrunn1-9

Cool-Well Kylmäkaivo

89,90 €

art.nr 31191-1
Ensin keksittiin tuli ja sitten pyörä. Ihmiset ovat muutamaan otteeseen historiassa onnistuneet muuttaneet tapaa, jolla elämme tai näemme maailman. Nyt se on tapahtunut taas, niin sanottu paradigman muutos!
On pitkään ollut arvoitus, miten oluen ja viinin saa parhaiten pysymään kylmänä kuumina kesäpäivinä. Ratkaisu on vihdoin löytynyt! Luonnonvoimien avulla sinulla on jatkuva pääsy viileän ja virkistävän juoman äärelle, vaikka aurinko porottaisi normaaliakin kuumemmin.

Cool-Well Kylmäkaivo on kierrätysmuovista tehty musta sanko, joka kaivetaan maahan esimerkiksi puutarhaan siten, että kansi on maaperän kanssa samalla tasolla. Tynnyrissä on kolmitasoinen teline, johon mahtuu 24 tölkkiä tai pientä pulloa sekä viinipullo. Jo ammoisina aikoina ihmiset ovat hyödyntäneet maan luontaista kykyä pitää erilaisia muonia kylminä. Tämä on seuraava askel aikakauteen, jossa saamme apua luonnosta sen sijaan, että tuhoaisimme sitä.

Tietoja tuotteesta Cool-Well Kylmäkaivo:
  • Juomien viilentäjä, joka saa voimansa luonnosta
  • Valmistettu kierrätysmuovista ympäristön parhaaksi
  • Kylmäkaivo on täysin vedenpitävä eikä täyty vedellä sateella
  • Sisältää sangon, kannen, kolmitasoisen kahvallisen telineen, jossa on tilaa 24 tölkille tai pienelle pullolle sekä yhdelle viinipullolle
  • Mitta: 30 x 30 x 50 cm

Arvostelut

93

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

4

Tägit