vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
cointreau-chokladkaka-likor-1

Cointreau Suklaalevy Likööri

7,99 €

Poistunut
Cointreau, vaikea nimi lausua, mutta maku, joka voidaan yhdistää kultaan! Cointreau on ranskalainen likööri, joka maistuu appelsiinilta, joka on tehty pomeranssista. Valmistaja perustettiin vuonna 1849 Rue Saint-Aubinissa, Angersissa. missä heidän suuri tavoitteensa oli voida tuottaa innovatiivinen ja hieman raikkaampi likööri koko maailmalle. Nyt tämä ihanuus on saatavana yhdessä aidon suklaan kanssa nautittavaksi! 

Cointreau Suklaalevy Likööri on suklaalevy täynnä Cointreau-likööriä. Kun haukkaat sitä, tunnet ensin ihanan suklaanmaun rapealla tunteella, sen jälkeen, kun pääset itse "ytimeen" kohtaa suklaa ihanan liköörin, joka yhdistää maun täydelliseksi. Voidaan sanoa, että se on appelsiinisuklaa, vaikkakin aikuisten suuhun. 

Myydään kappaleittain, yhteensä 10 palaa, ja sisältää peräti 100 grammaa.

Ei sopivaa alaikäisille!

Ainekset: Sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, Cointreau (8 %), täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, voirasva, emulgointiaine (soijalesitiini), luonnollinen vaniljauute. Kaakaopitoisuus: vähintään 37 %. Saattaa sisältää pieniä määriä hasselpähkinää, mantelia, pekaanipähkinää, saksanpähkinää, cashewpähkinää, pistaasipähkinää, kananmunaa ja gluteenia. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Cointreau (8%), helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakaohalt: min 37%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, cashewnötter, pistagenötter, ägg och gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 48748-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit