cloetta-sockerbitar-jordgubb-storpack-77353-2

Cloetta Sockerbitar Jordgubb Suurpakkaus

9,99 €

820 grammaa

Tilapäisesti loppu
Johan on kumma, kun nyt sokeripalamaisia karkkeja ei ole ainoastaan valkoisina, vaan nyt saa myös VAALEANPUNAISIA MANSIKANMAKUISIA sokeripaloja muistuttavia makeisia. Ihanan hyviä ja erinomaista, kun haluat ostaa suuremman määrän hyvää, sillä näitä saa 0,82 kilon laatikossa. Hyvää ja paljon, siitä me pidämme!

Cloetta Sockerbitar Jordgubb toimitetaan 820 gramman suurpakkauksessa. Tiedät varmaan, miltä ne maistuvat, joten sitä meidän ei tarvitse edes mainita.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, liivate, kasviöljyt (kookos, rapsi), aromi, happo (e270), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), väriaineet (e120, e 160a).
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuoteseloste alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, glukossirap, invertsockersirap, gelatin, vegetabiliska oljor (kokos, raps), arom, syra (e270), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämnen (e120, e160a).
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 77353-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit