cloett-a-juliskum-1-00g-86195-2

Cloetta Juliskum

2,00 €

Ho ho ho! Joulupukki on lähtenyt kesälomalle ja niin on myös klassinen jouluvaahtomakeinen - tässä rajoitettuna eränä nautittavaksi koko kesän ajan! 

Cloetta Juliskum on hedelmäisen vadelman ja ananaksen makuisia vaahtokarkkeja. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai palmuöljyä. 

Myydään 100 gramman pussissa. 

Ainesosat: glukoosisiirappi, sokeri, inverttisokerisiirappi, gelatiini, happo (sitruunahappo), kasviöljyt (kookos, rapsi), aromit, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), väriaineet (karmiini, kurkumiini). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: glukossirap, socker, invertsockersirap, gelatin, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), aromer, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämnen (karmin, kurkumin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 86195-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit