clean-drink-passion-koffeinfri-82511-1
  • -48%

Clean Drink Passion Kofeiiniton

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

2,90 € 

1,50 €

Kappaleittain

 − art.nr 82511-1
Yllätä kehosi useilla erilaisilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla! Se ehkä tulee olemaan ensin hieman shokissa, mutta tulee taatusti vähitellen kiittämään sinua! Lisäksi tämä juoma on sekä kofeiiniton että sokeriton ja sen makuna on passionhedelmä! 

Clean Drink Passion Kofeiiniton on todella hyvä juoma sinulle, joka rakastat treenaamista ja liikkeellä olemista. Juuri tähän juomaan on lisätty passionhedelmän makua ja sen sisältö saa kehosi kirkumaan onnesta. Juoma sopii erinomaisesti myöhäisiin kesäiltoihin sen erinomaisuuden vuoksi tai funktiojuomaksi treenin jälkeen. Todella monipuolinen tapaus toisin sanoen! Tölkki sisältää 330 ml. 

Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, haaraketjuiset aminohapot bcaa (I-leusiini, I-valiini, I-isoleusiini), L-glutamiini, magnesiumkloridi, kromikloridi, sinkkisitraatti, aromiaine, vitamiinit (C-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, riboflaviini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, foolihappo, biotiini, B12-vitamiini), happamuudensäätöaine (omenahappo), makeuttamisaine (sukraloosi, asesulfaami-k).

Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Kolsyrat vatten, grenade aminosyror bcaa (I-leucin, I-valin, I-isoleucin), L-glutamin, magnesiumklorid, kromklorid, zinkcitrat, aromämne, vitaminer (vitamin C, vitamin D, vitamin E, niacin, riboflavin, pantotensyra, vitamin B6, folsyra, biotin, vitamin B12), surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit