chupa-chups-melodypops-1

Chupa Chups Melodypops

2,99 €

Pidätkö makeisista, joiden kanssa voi myös leikkiä? Hyvä juttu, sillä näillä tikkareilla voit viheltää samalla, kun maiskuttelet herkullista mansikan makua. Olet ehkä syönyt tätä tikkaria lapsena, joten älä hämmästy, jos saat reilun nostalgiapotkun, kun imeskelet sitä. 

Chupa Chups Melodypops toimitetaan 4-pakkauksena ja sisältää hedelmäisen hyviä tikkareita, joiden kanssa voit samalla viheltää. Jokainen tikkari sisältää 15 grammaa ja ne sopivat yhtä hyvin aikuisten kuin lastenkin suuhun. 

4-pakkaus.
 
Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, hapot (sitruunahappo, omenahappo, maitohappo), väriaineet (E162), emulgointiaine (soijalesitiini). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja ohraa. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, syra (citronsyra, äppelsyra, mjölksyra) färgämnen (E162) emulgeringsmedel (sojalecitin). Kan innehålla spår av mjölk och korn. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52098-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit