vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chokladdoppad-juleskum-storpack-79503-1

Chokladdoppad Juleskum Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

9,99 €

Jos sinun ei ole koskaan tarvinnut asettua sohvalle ja avata vyötä painetta helpottaaksesi, et ole varmaan koskaan maistanut suklaaseen kastettua jouluvaahtokarkkia. Niin fantastisen hyvänmakuisia, että itse asiassa et voi lopettaa niiden syömistä. Tässä on sinulle suurpakkaus! 

Chokladdoppad Juleskum sisältää Cloettan jouluvaahtokarkkeja, jotka ovat sydämen muotoisia ja päällystettyjä herkullisella suklaalla.

Toimitetaan suurpakkauksena, joka sisältää 720 grammaa. 

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, kasvipohjaiset rasvat (palmu, shea), inverttisokerisiirappi, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, gelatiini, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E492, soijalesitiini, auringonkukkalesitiini), aromit (mm. vanilliini), kasvipohjaiset öljyt (kookos, rapsi), suola, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliska fetter (palm, shea), invertsockersirap, vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, gelatin, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (E492, sojalecitin, solroslecitin), aromer (bl.a. vanillin), vegetabiliska oljor (kokos, raps), salt, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79503-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit