chili-klaus-spicy-orange-78992-1

Chili Klaus Spicy Orange

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

8,90 €

100 grammaa

 − art.nr 78992-1
Katsot parhaillaan yhtä Chili Klausin mestariteoksista! Näillä pienillä veijareilla on ihana appelsiinin maku, joka tulee huomattavan tulisuuden seurassa - tulisuus, joka voi olla todella voimakas tottumattomille. Pakollinen sinulle, jolla on vaikeuksia kulkea jonain päivänä ilman että korvat kuumottaisivat! 

Chili Klaus Spicy Orange sisältää makeita ja aromaattisia makeisia, jotka maistuvat appelsiinilta. Karkissa on keskivahva chilivahvuus (tuulen voimakkuus 9/15), mutta se ei koskaan hävitä appelsiinin makua. Kuumaa mutta hyvää!  

Toimitetaan 100 gramman muovipurkissa. 

Wind Force (tulisuus): 9/15.

Valmistusaineet: Sokeri, viini, omenahappo, glukoosi, väriaine(E100, E120), appelsiini aromi, chili Scotch bonnet. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, vin och äppelsyra, glukose, färgämne (E100, E120), orange smag, chili Scotch bonnet. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit