chili-klaus-collector-box-1

Chili Klaus Collector Box

34,99 €

Chili Klaus, tai Claus Pilgaard, joka on hänen oikea nimensä, on tanskalainen muusikko ja koomikko, joka on syntynyt vuonna 1965 Tjørringissa, Tanskassa. Claus tunnetaan parhaiten TV-ohjelmastaan "Chilismagning", jossa hän kutsuu julkkiksia koko maailmasta syömään chilipippuria kanssaan. Vahingoniloisena ihmisenä on superhauskaa nähdä ihmisten kärsivän tyhmyydestään, mikä johti ohjelman katsojaennätyksiin kerta toisensa jälkeen.

Claus käytti hyväkseen tätä "mahdollisuutta" ja loi aivan oman brändin, joka on nimeltään juuri "Chili Klaus", ja jossa supervahvoja dippejä, sipsejä, suklaita, kastikkeita, pikkupurtavapurkkeja ja paljon muuta myydään uhkarohkeille ihmisille, kuten sinulle ja minulle. Claus käyttää omaa asteikkoa, joka on nimeltään "Wind Force Scale", mikä tarkoittaa, että mitä korkeampi numero, sitä vahvempaa! Jo Wind Force Scale 5:n jälkeen alkaa olla todella polttavaa makunystyröille.

Chili Klaus Collector Box toimitetaan upeassa ja ainutlaatuisessa laatikossa, joka sisältää neljä rasiaa suklaa-, chili- ja lakritsikuulia eri vahvuuksissa, toisin sanoen jokainen rasia sisältää kuulia eri vahvuuksissa Wind Force Scale 6, 9, 12 & 15 (Wind Force Scale 9-15 syödään omalla vastuulla). Toisin kuin muut vahvat pikkupurtavat ja makeiset, Chili Klaus -tuotteet ovat korkealaatuisia, mitä tulee sekä raaka-aineisiin että tuottamiseen. Lisäksi niissä on aito maku, josta voi todella nauttia.

Collector box sisältää neljä rasiaa (97,5 g kukin - yhteensä 390 g) ja se on suurenmoinen joululahjaksi tai muuksi lahjaksi.

Ainekset: 61 % maitosuklaa, sokeri, maitojauhe, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, herajauhe, emulgaattori: E322/soijalesitiinit, luonnollinen vanilja-aromi, 35 % makea lakritsi, sokeri, vehnäjauho, inverttisokeri, vesi, glukoosisiirappi, kaakaovoi, suola, lakritsi, siirappi, kaakaomassa, kovetettu palmuöljy, emulgaattorit: E322 auringonkukka- ja soijalesitiinit, E492, ammoniumkloridi, väriaine E153, chilijauhe 1 % (habanero), rasvaton maitojauhe, anisolie, aromi, vanilliini), 1 % lakritsijauhe. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: 61% mjölkchoklad, socker, mjölkpulver, helmjölkspulver, kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver, emulgator: E322/sojalecitiner, naturlig vaniljarom, 35% söt lakrits, socker, vetemjöl, invertsocker, vatten, glukossirap, kakaosmör, salt, lakrits, sirap, kakaomassa, härdad palmolja, emulgatorer: E322 solros- och sojalecitiner, E492, ammoniumklorid, färgämne E153, chilipulver 1%(habanero), skummjölkspulver, anisolie, arom, vanillin,) 1% lakritspulver. Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 50942-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit