vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
chili-klaus-chips-3
chili-klaus-chips-1
chili-klaus-chips-2
Asiakaskuva
kb-chili-klaus-chips-4

Chili Klaus Chips

5,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Chili Klaus, tai Claus Pilgaard, kuten hän oikeastaan on nimeltään, on tanskalainen muusikko ja koomikko, joka on syntynyt vuonna 1965 Tjørringissa, Tanskassa. Claus on tunnetuin TV-ohjelmastaan "Chilismagning", jossa hän kutsuu julkkiksia ympäri maailmaa syömään chilipippuria hänen kanssaan. Ja vahingoniloisena ihmisenä sitä pitää superhauskana, kun ihmiset kärsivät tyhmyydestään, mistä johtui, että ohjelma teki katsojaennätyksiä kerta toisensa jälkeen.

Claus käytti tätä "mahdollisuutta" hyväkseen ja loi yksinkertaisesti oman brändinsä, joka sai juuri tämän nimen "Chili Klaus", jossa supervahvoja dippejä, sipsejä, suklaita, kastikkeita, snackboxeja ynnä paljon muuta myydään uhkarohkeille ihmisille, kuten sinä ja minä. Claus käyttää omaa skaalaansa, joka on nimeltään "Tuulenvoima", mikä yleensä tarkoittaa, että mitä korkeampi luku sitä vahvempaa! Jo Tuulenvoimassa 5 alkaa makunystyröissä polttaa oikein kunnolla. 

Chili Klaus Chips on saatavana makuina Trinidad Scorpion Moruga (Tuulenvoima 4) ja Trinidad Scorpion Butch T (Tuulenvoima 8), joissa jokainen sipsi on huolella valmistettu pähkinä- ja aurinkoöljyllä sekä ihanan hellällä chilillä, joka herättää makunystyrät. Sipsit ovat, toisin kuin muut vahvat sipsit, todella hyviä maultaan ja ne ovat erittäin korkealaatuisia, mitä tulee sekä raaka-aineisiin että valmistukseen. Joten mitä odotat? Kerää kokoon rohkeat kaverisi ja ottakaa selville kuka kestää parhaiten polttavaa makua! 

Myydään kappaleittain ja sisältää 150 grammaa.

Tuulenvoima 4: Ainekset:65 % perunaa, auringonkukkaöljy, maustesekoitus: (Suola, dekstroosi, maltodekstriini, tomaattijauhe, sipuli, sokeri, hiivauute, paprika, chili 0,6 % (Trinidad Moruga), säilöntöhappo E270, happamuudensäätöaineet (E330, E327), savu, mausteuute). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.

Tuulenvoima 8: Ainekset:66,5 % perunaa, auringonkukkaöljy, maustesekoitus: (Suola, dekstroosi, sipuli, sokeri, tomaattijauhe, hiivauute, paprika, 2,25 % chili (Trinidad Scorpion Butch T), säilöntäaine E270, happamuudensäätöaineet (E330, E327), mausteuute, savuaromi). Voi sisältää jäämiä pähkinöistä. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.
Vindstyrka 4: Ingredienser:65 % potatis, solrosolja, kryddblandning; (Salt, dextros, maltodextrin, tomatpulver, lök, socker, jästextrakt, paprika, chili 0,6 % (Trinidad Moruga), konserveringsstofs E270, surhetsreglerande medel (E330, E327), rök, kryddextrakt). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Vindstyrka 8: Ingredienser:66,5 % potatis, solrosolja, kryddblandning; (Salt, dextros, lök, socker, tomatpulver, jästextrakt, paprika,2,25 % chili (Trinidad Scorpion Butch T), konserveringsmedel E270, surhetsreglerande medel (E330, E327), kryddextrakt, rökarom). Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 50940
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

130

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit