chili-klaus-chips-3
chili-klaus-chips-1
chili-klaus-chips-2

Chili Klaus Chips

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Lisätarvikkeet

Chili Klaus Dip

Chili Klaus Dip

Wind Force Scale 3
2,50 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Chili Klaus Dip

Chili Klaus Dip

Wind Force Scale 7
2,50 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Tuotekuvaus

Chili Klaus, tai Claus Pilgaard, kuten hän oikeastaan on nimeltään, on tanskalainen muusikko ja koomikko, joka on syntynyt vuonna 1965 Tjørringissa, Tanskassa. Claus on tunnetuin TV-ohjelmastaan "Chilismagning", jossa hän kutsuu julkkiksia ympäri maailmaa syömään chilipippuria hänen kanssaan. Ja vahingoniloisena ihmisenä sitä pitää superhauskana, kun ihmiset kärsivät tyhmyydestään, mistä johtui, että ohjelma teki katsojaennätyksiä kerta toisensa jälkeen.

Claus käytti tätä "mahdollisuutta" hyväkseen ja loi yksinkertaisesti oman brändinsä, joka sai juuri tämän nimen "Chili Klaus", jossa supervahvoja dippejä, sipsejä, suklaita, kastikkeita, snackboxeja ynnä paljon muuta myydään uhkarohkeille ihmisille, kuten sinä ja minä. Claus käyttää omaa skaalaansa, joka on nimeltään "Tuulenvoima", mikä yleensä tarkoittaa, että mitä korkeampi luku sitä vahvempaa! Jo Tuulenvoimassa 5 alkaa makunystyröissä polttaa oikein kunnolla. 

Chili Klaus Chips on saatavana makuina Trinidad Scorpion Moruga (Tuulenvoima 4) ja Trinidad Scorpion Butch T (Tuulenvoima 8), joissa jokainen sipsi on huolella valmistettu pähkinä- ja aurinkoöljyllä sekä ihanan hellällä chilillä, joka herättää makunystyrät. Sipsit ovat, toisin kuin muut vahvat sipsit, todella hyviä maultaan ja ne ovat erittäin korkealaatuisia, mitä tulee sekä raaka-aineisiin että valmistukseen. Joten mitä odotat? Kerää kokoon rohkeat kaverisi ja ottakaa selville kuka kestää parhaiten polttavaa makua! 

Myydään kappaleittain ja sisältää 150 grammaa.

Tuulenvoima 4: Ainekset:65 % perunaa, auringonkukkaöljy, maustesekoitus: (Suola, dekstroosi, maltodekstriini, tomaattijauhe, sipuli, sokeri, hiivauute, paprika, chili 0,6 % (Trinidad Moruga), säilöntöhappo E270, happamuudensäätöaineet (E330, E327), savu, mausteuute). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.

Tuulenvoima 8: Ainekset:66,5 % perunaa, auringonkukkaöljy, maustesekoitus: (Suola, dekstroosi, sipuli, sokeri, tomaattijauhe, hiivauute, paprika, 2,25 % chili (Trinidad Scorpion Butch T), säilöntäaine E270, happamuudensäätöaineet (E330, E327), mausteuute, savuaromi). Voi sisältää jäämiä pähkinöistä. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita.
Vindstyrka 4: Ingredienser:65 % potatis, solrosolja, kryddblandning; (Salt, dextros, maltodextrin, tomatpulver, lök, socker, jästextrakt, paprika, chili 0,6 % (Trinidad Moruga), konserveringsstofs E270, surhetsreglerande medel (E330, E327), rök, kryddextrakt). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Vindstyrka 8: Ingredienser:66,5 % potatis, solrosolja, kryddblandning; (Salt, dextros, lök, socker, tomatpulver, jästextrakt, paprika,2,25 % chili (Trinidad Scorpion Butch T), konserveringsmedel E270, surhetsreglerande medel (E330, E327), kryddextrakt, rökarom). Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
 • Tom
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Hyvä tuote, lapset tykkäsi windspeed 4 tulisuudesta. Ei siis juuri tulisuutta maista. 8 sisälsi enemmän potkua, mutta toivoisin vieläkin vahvempaa valikoimaan
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Marina
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Hyvän makuiset joissa sopiva määrä poltetta.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Nikodemus
  5 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  En ole maistanut vielä, tämän arvostelun ohjelmointia voisi hieman muokata, jotta ei tarvitsisi koko könttätilausta kerralla arvioida.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0