chili-klaus-carolina-reaper-1
youtube video play

Chili Klaus Carolina Reaper

29,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Linda
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Denne er ikkje for pyser. Du vil grine litt (iallefall på innsida). Om du ønsker å spice opp rømmedipp så er den minste klype bra nok.
  4 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Anna
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Kanon
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Emma
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Chili Klaus tai Claus Pilgaard, joka on hänen oikea nimensä, on tanskalainen muusikko ja koomikko, syntynyt 1965 Tjørringissä, Tanskassa. Claus tunnetaan parhaiten TV-ohjelmastaan "Chilismagning" jossa hän kutsuu julkkiksia koko maailmasta syömään chilipippureita kanssaan. Koska ihmiset ovat vahingoniloisia, heistä on superhauskaa nähdä ihmisten kärsivän tyhmyydestään, joka johti katsojaennätykseen ohjelmassa kerta kerran jälkeen.

Claus otti kopin tästä "mahdollisuudesta" ja loi täysin oman merkin juuri nimellä "Chili Klaus" jossa supervahvat dipit, sipsit, suklaat, kastikkeet, snackboxit ja paljon muuta myydään uskaliaille ihmisille, kuten sinä ja minä. Claus käyttää omaa skaalaa nimellä "Vindstyrka" (tuulenvoimakkuus) joka yleensä tarkoittaa että mitä korkeampi numero, sitä vahvempaa! Jo Tuulen voimakkuus 5 alkaa poltella oikein kunnolla makunystyröissä.

Chili Klaus Carolina Reaper on kirotun tulinen mauste, joka sisältää 100 %:sta Carolina Reaper -chiliä. Mauste on tasolla 15/15 tuulenvoimakkuus-skaalalla, joka tarkoittaa, että tämä mauste on koko maailman tulisin. Yhteensä mausteen tulisuus vastaa 2,2 miljoonaa scovillea ja on sen verran tulinen, että sillä on maailmanennätys Guinnesilla!

Tätä "herkkua" voit lisätä ruokaan, mutta myös käyttää pilaillessa velipojalle tai tarjoilla ystävillesi. Mauste toimitetaan  elegantissa lasipurkissa joka on sinetöity muovilla. Tämä mauste Chili Klausilta takaa äärimmäisen tulisuuden, jota tulee käsitellä suurella varovaisuudella. Ole tarkka ja pese kätesi ennen kun hierot silmiäsi ja pidä mauste poissa lapsien ja herkkien henkilöiden ulottuvilta.

HUOMIOI että Carolina Reaper -chilin syöminen voidaan kokea suorastaan epämiellyttävänä ja työläältä sinulle, joka olet herkkä. Jos tulisuudesta tulee kestämätön, suosittelemme, että huuhtelet suusi meijerituotteilla tai vastaavilla, ei vedellä! Mutta voit olla rauhassa, tulisuus laskee normaaliksi hetken kuluttua!

Myydään kappaleittain lasipurkissa ja sisältää 26 grammaa Carolina Reaper -pippuria.

Ainesosat: 100% Carolina Reaper -chili. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: 100% Carolina Reaper-chilli. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.