carolina-reaper-chili-i-pase-93160-1

Carolina Reaper Chili Pussissa

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

VAROITUS! Tämä on maailman vahvin chili, ja sitä tulee käyttää erittäin varovasti! Ei lapsille tai herkille henkilöille.
Carolina Reaper – chili suoraan helvetistä! Periaatteessa ainakin. Chili, joka on kotonaan Luciferin aamuvoileivällä, pystyy mäjäyttämään kitalaessasi kolossaalisen räjähdyksen. Miten niin, saatat ihmetellä. No, jos sanomme noin 2 miljoonaa Scovillea, saatat saada vihjeen siitä, kuinka vahva tämä chili todella on! Carolina Reaper on itse asiassa kuumin koskaan kasvatettu chili. Ja jos aiot käyttää sitä ruoanlaitossa, pieni hassu minisäle riittää, ja ruoka leimuaa jo ilmilieskoissa. Ympäripyöreästi sanottuna. Siksi saat tässä kokonaisen kuivatun pirulaisen, josta riittää keittiössäsi moneen kuumaan soosiin!

Carolina Reaper Chili Pussissa sisältää kokonaisen kuivatun Carolina Reaper -chilin, joka tunnetaan maailman vahvimpana chilinä ja joka on noin 1,5-2,2 miljoonaa Scovillen asteikolla (tarkka luku näyttää olevan kiistanalainen). Valtavasta kuumuudestaan ​huolimatta chilillä on hedelmäinen ja täyteläinen maku, mikä tekee siitä ainutlaatuisen lajissaan, ja se on myös erittäin suosittu ainesosa chilin ystävien keskuudessa, ja antaa ruoalle lisälämpöä. Se ei näytä kummoiselta kuivatussa muodossaan, jonka ympärysmitta on tuskin kaksi senttimetriä, mutta ulkonäkö niin sanotusti pettää.

VAROITUS! Tämä on maailman vahvin chili, ja sitä tulee käyttää erittäin varovasti! Vain aikuisille!

Pussi sisältää yhden (1) kokonaisen kuivatun Carolina Reaperin (n. 1 gramma)

Ainesosat: Carolina Reaper, n. 1 g.
Ingredienser: Carolina Reaper, c. 1 gr.
Kuivattu Carolina Reaper -chili.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.​