vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
candyshot-turkisk-peppar-1

Candyshot Turkinpippuri

6,99 €

Varastossa (3 kpl)
Jos pidät tulisesta ja lakritsasta, tulee tästä sinun uusi suosikkijuomasi! Lisää vain alkoholi, josta pidät eniten ja anna sen imeä makua karamelleista. Juomastasi tulee aivan saman makuista kuin Turkinpippuri-karamellit. Tulet varmastikin tekemään vaikutuksen vieraisiin, kun voit tarjota heille omatekoista alkoholia.

Candyshot Turkinpippuri maistuu herkulliselta, tuliselta lakritsilta. Pullo sisältää karamelleja, jotka maustavat lisäämäsi alkoholin. Kaada alkoholi pulloon ja anna sen sitten vetäytyä, ennen kuin tarjoat jokaiselle vieraalle shotin.

Sisältö 50 cl. Turkinpippurin makuinen.

Ainesosat: Sokeri, etikka, glukoosisiirappi, aromi, ammoniumkloridi (salmiakki), anisöljy (laktritsi), väriaine veg.ko1 (E153). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, ättika, glykossirap, arom, ammoniumklorid (salmiak), anisolja (laktrits), färgämne veg.ko1 (E153). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43159-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit