vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
candyshot-piggelinus-1

Candyshot Piggelinus

6,99 €

Varastossa (8 kpl)
Muistat sen kuin eilisen. Olitte pakanneet perheenjäsenten kesken auton täyteen vilttejä, rantaleluja, pyyhkeitä, aurinkovarjoja, eväitä ja kaikkea muuta tarvittavaa tulevaa rantapäivää varten. Uiminen oli parasta, mitä tiesit ja olit aivan innoissasi tulevasta rantaseikkailusta. Kun tulitte perille, olit valmis hyppäämään sinisiin aaltoihin muiden perheenjäsenten palatessa kioskilta. Näit jotakin vihreää heidän käsissään - piggelin-jäätelöä! Et ollut syönyt tuota makeaa, hyvää jäätelöä aikaisemmin, mutta päätit antaa sille mahdollisuuden. Loppu onkin historiaa! Lopun päivää käytit pyytämällä isää ja äitiä antamaan lisää rahaa uusien piggelin-jäätelöiden ostamiseen. Nykyään voi näyttää erikoiselta, mikäli aikuinen nainen syö jäätelön toisensa perään, joten voit kokeilla sen sijaan piggelin-shotteja!

Candyshot Piggelinus on 50cl pullo, jossa on Piggelin-makuisia karkkeja pohjalla. Pullo täytetään valinnaisella alkoholilla ja sekoitus on valmis juotavaksi, kun karkit ovat sulaneet nesteen sekaan.

Ainesosat: sokeri, etikka, glukoosisiirappi, happo (sitruunahappo) karviais-, meloni- ja päärynäuute, klorofylli (E141).
Tuotenro 29099-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

42

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit