bumlingar-smultron-melon-1

Bumlingar Mansikka-Meloni

14,99 €

Voiko olla muuta kuin makeanhimoa, kun näkee Bumlingar Mansikka-Meloni -karkit? Se, että vain näkee nuo kutsuvat pastellivärit, voi melkein tuntea mansikan sekä melonin maut. Se muistuttaa klassista fizzypop-pulloa pastelliroosan ja turkoosin väreineen, mutta ei saa antaa sen hämätä! Näissä karkeissa on aivan erityinen maku mansikasta ja melonista - karkkilaji jota on vain maistettava!

Bumlingar Mansikka-Meloni on kova, pastellinvärinen ja pyöreä karamelli erityisellä ja ainutlaatuisella mansikan ja melonin maulla.

Toimitetaan uudelleen suljettavassa muovilaatikossa, paino 1,7 kiloa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine (bikarbonaatti, sitruunahappo, omenahappo), suola, aromit. Väriaine: E142, E162. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glukossirap, surhetsreglerande medel (bikarbonat, citronsyra, äppelsyra), salt, aromer. Färgämne: E142, E162. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52487-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit