brain-matter-woochie-latexsar-27668-2

Brain Matter Woochie Lateksihaava

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Mikaela
  7 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Skitbra, dock lite för stor för mitt huvud, sen under kvällen blev det rätt varmt därunder så man kände typ hur svetten åkte omkring där inne
  4 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Cecilie Boman
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Haavoittunut sotilas, kuolaava zombi tai raatoja syövä henkiolento -sillä ei ole väliä aivoille, jotka pilkistävät ulos otsasta, joka on yhtä epämiellyttävä kauhuolennosta riippumatta! Pelästytä kaikki juhlissa (ja ehkä myös itsesi) tämä siisti haavaproteesi otsassasi. Liimaamalla sen iholle ja lisäämällä tekoverta saat inhottavan ja todentuntuisen tehosteen!

Brain Matter Woochie Lateksihaava sisältää lateksisen haavaproteesin, joka näyttää ulostyöntyviltä aivoilta. Huomaa, että sinun täytyy ostaa iholiimaa, jotta proteesi pysyy. Todentuntuisen tuloksen luomiseksi tarvitset tekoverta (vuoto-/roisketehostetta varten) ja/tai verta geelimuodossa (jähmettynyttä tehostetta varten).