bomb-spray-godis-74740-1

Boom Spray Makeinen

1,49 €

Raju makeinen, joka paukahtaa kovaa ja maistuu hyvältä! Suihkuta hyvänmakuinen neste suoraan suuhun ja koe onnentunne, josta kaikki puhuvat - toimii yhtä hyvin lauantaikarkkina kuin yllätyksenä onginnan karkkipussissa! PUM!

Boom Spray Makeinen myydään kappaleittain per 50 ml ja saatavilla on maut mansikka, omena ja sininen vadelma. Huomaa, että tuote myydään lajittelemattomana, on siis yllätys, minkä maun sinä saat! 

Valmistusaineet: glukoosisiirappi, vesi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, omenahappo; makuaineet, säilöntäaine kaliumsorbaatti. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: glukossirap, vatten, surhetsreglerande medel: citronsyra, äppelsyra; smakämnen, konserveringsmedel kaliumsorbat. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 74740-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit