vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
bonbon-masskit-1

BonBon Måsskit

2,99 €

125 grammaa

Varastossa (15 kpl)
Miksi söisit vain vadelmaveneitä tai muita karkkeja, kun voit nauttia pussista Lokinkakkaa? Mmm, herkullista! Jännittävä maku vie sinut heti autiolle rannalle auringonlaskuun. Seisot laiturilla ja lämmin tuuli puhaltaa mukavasti hiuksissa, kun lokit laulavat ja leijuvat yläilmassa. Ja sitten sinut yllätetään Lokinkakalla!

BonBons Måsskit eli Lokin Lääjäys ei onneksi ole sitä, miltä se kuulostaa. Tässä pussissa on nimittäin herkullisia salmiakkikarkkeja, joita myytiin jokaisessa kaupassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa. Ja nyt niitä saa meiltä!

Pussi sisältää 125 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, lakritsijauhe, ammoniumkloridi, suola, aromiaineet, väriaineet. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glykossirap, lakritspulver, ammoniumklorid, salt, aromämnen, färgämnen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 31673-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

115

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit