vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
bonbon-ankmat-1

BonBon Ankmat

2,99 €

125 grammaa

Tilapäisesti loppu
Mitä ihmeen  makeisia nämä ovat? Ankanruokaa? Nyt  ostajamme on tullut takuulla hulluksi. Ei sentään! Nämä hauskat BonBon-makeiset on valmistettu herkulliseksi ihmisravinnoksi ja ne olivat erittäin suosittuja 90-luvulla, paljolti myös niiden nimestä johtuen. Saatat ehkä muistaa nimen  Linnun Löysät, jolla näitä myytiin Suomessa?

Jos et ole koskaan kuullut näistä nameista, voi se johtua siitä, että tulivat markkinoille pommin tavoin ja katosivat yhtä nopeasti muutaman vuoden jälkeen. Mutta salapoliisityön jälkeen todella tehokas sisäänostajamme on löytänyt ne jälleen sinun iloksi, joten tästä edespäin voit nauttia herkullista ankanruokaa milloin vain!

BonBon Ankmat ovat kovia makeisia, joissa on herkullinen lakritsin maku.

Yksi pussi sisältää 125 gramma.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, lakritsijauhe, suola, ammoniumkloridi, aromiaineet, väriaineet (riboflaviini, kasvihiili). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glykossirap, lakritspulver, salt, ammoniumklorid, aromämnen, färgämnen(riboflavin, vegetabilisk kol). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 31675-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

88

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit