bodysuit-svart-1
bodysuit-svart-2
bodysuit-svart-3

Bodysuit Musta

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Henrik
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Dålig "design", själva storleken passar bra men för att ta på sig den måste man dra på sig den genom huvuddelen. Denna är extremt trång och har inte någon elastisk söm runtom så exempelvis när jag skulle ta på mig den kom jag inte igenom och den gick sönder i kragen. Rekommenderar ej denna bodysuit.
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Håvard
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Miten he pukeutuvat varjoiksi? Hehän ovat ammattilaisia! Ja siinä sinä seisot kädet ylös nostettuina etkä käsitä ollenkaan, mitä tekisit onnistuaksesi siinä. Mutta jos kuuntelet tarkoin, huomaat, että kaikki ratkeaa kuitenkin. Osta tämä puku niin asia on selvä. On mahdotonta erottaa sinua varjostasi, jos sinulla on tämä päälläsi! Tai niin, ainakin se on tosi vaikeaa...jos on sokea.

Bodysuit Musta on tiukka kokovartaloasu, joka peittää vartalosi varpaista olkapäihin ja ranteisiin. Tämä puku sopii täydellisesti alusasuksi muuten erittäin kevyelle puvulle, joka tarvitsee tumman taustan. Tai jos vain yksinkertaisesti haluat pukeutua priima ballerinaksi käy sekin hyvin.

Saatavilla koot: Medium, Large ja X-Large.