bling-godisring-1

Bling Karkkisormus

1,00 €

Kappaleittain

 − art.nr 55197-1
Tämä bling blingiä täynnä oleva karamelli on täydellinen sille, joka haluaa pikkunaposteltavan olevan helposti käsillä. Pidä tämä sormessasi ollaksesi varma, että makeinen on ulottuvillasi kun makeanhimo iskee. Paitsi että siitä tulee hauska asuste, saat myös kahdenlaista karkkia: sekä makean, kovan päällisen ja purukumin keskellä.

Bling Karkkisormus on sormuksen muotoinen karkki, joka on kiinnitetty muovirenkaaseen, jonka voit laittaa sormeesi. Siinä on kova päällysosa ja purukumi keskellä. Makeinen on gluteeniton, kasviperäinen sekä maidoton. Tukehtumisriskin takia karkkisormusta suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille. 

Toimitetaan kappaleittain (yksitellen) 33,5 g. pussissa.

Ainesosat: Dekstroosi, sokeri, purukumiperusta, tärkkelyssiirappi, happo: omenahappo; aromiaineet, kosteuden säilyttävä aine: glyseriini; modifioitu tärkkelys:, värit: E133, E160a, E171; musta porkkana -tiiviste, pintakäsittelyaine: karnaubavaha; hapettumisenestoaine: E321. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Dextros, socker, tuggummibas, stärkelsesirap, syra: äpplesyra; aromämnen, fuktighetsbevarande medel: glycerin; modifierad stärkelse:, färger: E133, E160a, E171; svart morot koncentrat, ytbehandlingsmedel: karnaubavak; antioxidationsmedel: E321. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit