big-burger-godis-74272-1

Big Burger Godis

0,99 €

Viikonloppu lähestyy ja on valittava joko mehukas burgeri tai iso karkkipussi. Säästääksemme lompakkoasi, olemme kehittäneet hybridin, jonka takia sinun ei tarvitse valita! Tässä burgerissa on kaikkea, mitä toivot; lihaa, leipää, juustoa ja salaattia - kaikki valmistettu hyytelökarkista! Täydellinen, jos pidät ruuasta, joka näyttää joltain toiselta ruualta! 

Big Burger Godis myydään yksittäin. Paino 32 grammaa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, liivate (pähkinä), omenamehu (5 %) (tiivisteestä), kosteudensäilytysaine: sorbitolisiirappi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, maitohappo; maitoproteiini, aromiaineet, pintakäsittelyaineet: mehiläisvaha ja karnaubavaha; antioksidantti: askorbiinihappo, väriaineet: E120, E141(ii), E160a(ii). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasti siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Glukossirap, socker, vatten, gelatin (nöt), äppeljuice (5%)(från konsentrat), fuktbevarande medel: sorbitolsirap, surhetsreglerande medel: citronsyra, mjölksyra;mjölkprotein, aromämnen, ytbehandlingsmedel:bivax och karnaubavax; antioxadationsmedel: askorbinsyra, färgämnen: E120, E141(ii), E160a(ii). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 74272-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit