bestron-elvisp-rosa-84077-1
bestron-elvisp-rosa-84077-2
bestron-elvisp-rosa-84077-3

Bestron Sähkövatkain

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko olemassa pahempaa asiaa kuin ikävä kramppi käsivarressa vatkatessasi kermaa kakkua varten, yrittäen saada siitä ilmavaa ja kuohkeaa? Säästä voimiasi ja anna sähkövatkaimen tehdä työ seuraavalla kerralla, niin se onnistuu sekä nopeammin että pysyt hyvällä tuulella. 

Bestron Sähkövatkain Vaaleanpunainen on täydellinen keittiöväline, jonka mukana toimitetaan 2 kappaletta ruostumattomia vispiläosia sekä 2 kappaletta ruostumattomia taikinakoukkuja, mikä tarkoittaa, että voit sekä leipoa kakkuja että vispata kermaa! Täydellinen tupaantuliaislahja kaverille tai lahjaksi itsellesi! 

  • Tehokas sauvasekoitin muovikotelolla
  • 6 nopeutta sisältäen turbotoiminnon
  • Turvallinen vapautuspainike varmaa käyttöä varten
  • Sis. ruostumattomat vIspilät ja ruostumattomat taikinakoukut