Belle Lyhyt Deluxe Naamiaisasu

59,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Belle, prinsessa elokuvista Kaunotar ja hirviö voi olla seuraava naamiaisasusi! Tämä kaunis prinsessamekko on uskomattoman korkealaatuinen ja sopii yhtä hyvin halloween- ja naamiaisjuhliin kuin vuosittaisiin tanssiaisiin!

Belle Lyhyt Deluxe Naamiaisasu on kaunis mekko aikuisille, joka tekee käyttäjästään prinsessa Bellen näköisen. Mekko on uskomattoman koristeellinen ja laadultaan erinomainen. Leninkiin sisältyy juurikin leninki, mutta myös keltainen diadeemi, spagettinauhat ja hame. Huomioi, että sukkahousut ja käsineet eivät sisälly. Saatavilla koot X-Small, Small & Medium aikuisille.

  • Materiaali: Polyesteri
  • Koko: X-Small, Small & Medium (aikuisten)
  • Sis. kaiken kuvassa näkyvän paitsi sukkahousut, käsineet ja mahdolliset meikit

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisvaatteista ja tarvikkeista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta ne ovat täysin omaa luokkaansa!