batman-supreme-maskeraddrakt-2

Batman Supreme Naamiaisasu

999,99 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuka oikeastaan keksi huipputyhmän nimen Lepakkomies? Hänen nimensähän on Batman, Gothamin kaupungin suojelija! Batman luotiin 1939 ja siitä lähtien hän on ollut yksi klassisimmista supersankareista, vaikka Batmanilla ei oikeastaan ole mitään supervoimia - jos ei lasketa sitä tosiasiaa, että hän hallitsee kaikkiaan 127 taistelulajia.

Harvat naamiaisasut ovat niin yksityiskohtaisia ja kattavia kuin tämä Batman Naamiaisasu.
Pukuun kuuluu kaikkiaan 13 osaa ja se muuntaa sinut eläväksi kopioksi sarjakuva- ja elokuvasankariksi hetkessä. Yläosa koostuu liivistä, jossa on lateksiosia ja joka kiinnitetään yksinkertaisesti tarranauhalla. Alaosa koostuu elastisista housuista shortseilla ja lihaksikkaaksi tekevillä lateksiosilla. Naamio on jo ihme sinänsä. Samoin vyö, jossa on oikeat taskut.
Osta kasvoväri ulkonäköä täydentämään.

  • Saatavilla koot: One size.
  • Sisältyy: 13 osaa liivillä ja lateksista tehdyillä lihaksilla, kietaisuviitta, vyö, naamio ja joustavat housut kengänpäällisillä.
  • Materiaali: 100% Polyesteri. Tämä on virallisesti lisensioitu Batman™ tuote.