batman-super-deluxe-maskeraddrakt-2

Batman Super Deluxe Naamiaisasu

599,99 €

Valitse vaihtoehto:

 • Tomas
  5 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Den är tyvärr fördyr för det man får, ta t ex manteln som inte stämmer med bilden, den är även för stor och klumpig, jag var tvungen att köpa en annan mantel, sen så var skärpet i billigt material och den hade bara snören, fick även där köpa ett nytt skärp som sitter på batman deluxe som har kardborreband. sen kommer vi till skydden som ska sitta över låren, katastroff, de har även de bara snören som inte alls sitter åt, var tvungen att kontakta en skräddare i sista minuten för att fixa alla saker.
  68 / 71 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Nöjesankaret AB
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  OK men vissa delar inte bra, dåliga snören, förväntat mig bättre kvalite för de pengarna.
  48 / 51 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ehkä voidaan ajatella, että on vain yksi Batman. Mutta kysy Michael Keatonilta, Val Kilmeriltä tai Christian Balelta. Niitähän on useita! Ja mikä voisi estää juuri sinua olemasta  Batman yhden illan ajan? Käytä mahdollisuutta ja muuta itsesi elegantiksi Batmaniksi tämän super-puvun avulla! Ehdoton valinta sinulle, joka etsit laatua.

Batman Super Deluxe Naamiaisasu sisältää erittäin huolellisesti valmistetun mustan yläosan "lihaksineen" ja yhteen sopivan alaosan, paksun keltaisen vintage-mallisen vyön sekä pukuun sopivat käsineet upeilla yksityiskohdilla.

Pukuun kuuluu myös pitkä, musta kaulaan kiinnitettävä viitta vahvasta materiaalista, tyylikkäät saappaanvarret nahkajäljitelmää ja lopuksi, vaan ei vähäisimpänä Batmanille tyypillinen musta naamari. Naamari on lateksimateriaalia ja aidon näköinen. Ja niin, puku ei ole kaikkein halvin, se on hyvin valmistettu ja laadukas, ei sitä voi verratakaan halvempiin pukuihin.
 • Saatavana koot: Medium, Large ja X-Large.
 • Mukana: Yläosa "muskeleilla", alaosa, viitta, vyö, käsineet, naamari ja saappaanvarret.
 • Materiaali: 100 % polyesteriä.
Tämä on virallisesti lisensoitu Batman™-tuote.