batman-grand-heritage-maskeraddrakt-1

Batman Deluxe Naamiaisasu

399,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Täydellinen Batman-asu, joka muuttaa sinut Gotham Cityn suojelijaksi, sarjakuvien ajattomaksi sankariksi. Tämä on kautta aikojen suosituin lepakkomies eli Herra Dark Knight himself! Batman on torjunut rikoksia alkaen vuodesta 1939 lähtien. Käytä tilaisuus hyväksesi ja realisoidu tv- ja sarjakuvalehtimaailman klassiseksi supersankariksi tällä hyvin valmistetulla ja fantastisella Batman-asulla. Batman Deluxe Naamiaisasu sisältää mustan kokopuvun lycrasta, jossa on yksityiskohtainen rintamus lihaksilla ja keltainen vyö. Musta viitta, nahkavaikutteiset saappaansuojat sekä yksityiskohtaiset käsineet kuuluvat myös pukuun samoin kuin naamio lateksimateriaalista, joka peittää kaulasi ja tekee sinusta todella aidon näköisen Batman-kopion. Toki puku maksaa hieman, mutta puvun laatua ei voi verrata muihin pukuihin.
  • Saatavana koossa: Medium ja
  • Large.
  • Sisältää: Kokopuvun rintamuksen lihaksilla, vyön, käsineet, saappaansuojat, viitan ja naamion. Materiaali: 100% polyesteriä. Tämä on virallisesti lisensoitu Batman-tuote.