barebells-salty-peanuts-vegan-bar-1

Barebells Salty Peanuts Vegan Bar

2,99 €

Mikset ajattelisi vegaanisesti seuraavan kerran, kun mielesi tekee vähän proteiinia? Tämä on ihanteellinen sinulle, kun tarvitset jotain hyvää ja proteiinipitoista!

Barebells Salty Peanuts Vegan Bar on vegaaninen proteiinipatukka, jossa on suolamaapähkinää (5 %) ja kaakaopäällinen. Myydään kappaleittain ja painaa 55 grammaa.

Ainekset: proteiini (soija, herne, riisi), kosteudensäilyttäjä (kasvipohjainen glyseroli), kuitu (polydekstroosi, oligofruktoosi), makeutusaine (maltitoli, sukraloosi), kaakaovoi, kaakaomassa, maapähkinä, kaakaomassa, soijakrispi (soijaproteiini, kaakaojauhe, tapiokatärkkelys), auringonkukkaöljy, maapähkinävoi (maapähkinä, maapähkinäöljy), riisijauho, kaakaojauhe, aromi, suola, emulgointiaine (soijalesitiini). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, maitoa, kananmunaa ja pähkinää. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: protein (soja, ärta, ris), fuktighetsbevarande medel (vegetabilisk glycerol), fiber (polydextros, oligofruktos), sötningsmedel (maltitol, sukralos), kakaosmör, kakaomassa, jordnötter, kakaomassa, sojakrisp (sojaprotein, kakaopulver, tapiokastärkelse), solrosolja, jordnötssmör (jordnötter, jordnötsolja), rismjöl, kakaopulver, arom, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin). Kan innehålla spår av gluten, mjölk, ägg och nötter.
Tuotenro 64982-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit