banana-minibubs-storpack-79025-2

Banana Minibubs Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

15,90 €

1,5 kg

 − art.nr 79025-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Huhutaan, että nämä niin kutsutut Bubs-karkit ovat fantastisia banaanin ja toffeen makuisia herkkuja. Nyt voit saada jopa 1,5 kg näitä ihania karkkeja. Täydellistä tarjottavaa, jos suunnitteilla on kutsut tai jokin muu juhlava tilaisuus! 

Banana Minibubs Suurpakkaus ovat soikeita banaanin ja toffeen makuisia vaahtokarkkeja. Myydään 1,5 kg suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, maissitärkkelys, vesi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, natriumsitraatti), perunaproteiini, aromiaineet, väriaineet (E150d, E100), kookosöljy, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lähtien, ellei muuta ilmoiteta. 
Ingredienser: Glukos-fruktossirap, socker, majsstärkelse, vatten, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumcitrat), potatisprotein, aromämnen, färgämnen (E150d, E100), kokosolja, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit