avengers-hawkeye-deluxe-barn-maskeraddrakt1-1

Avengers Hawkeye Deluxe Lasten Naamiaisasu

 39,90 €  29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Lisätarvikkeet

Kurpitsa Makeisämpäri

Kurpitsa Makeisämpäri

4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Onko lapsesi aivan hulluna supersankareihin, eikä hän pysty valitsemaan yhtä hahmoa joksi pukeutua? Tässä meillä on vastaus! Tämä superhieno luomus muuttaa pienen supersankarin Hawkeye -jousiampujaksi uudesta Avengers Age of Ultron -elokuvasta! Varmasti arvostettu lahja ja täydellinen asu supersankarijuhliin!

Avengers Hawkeye Deluxe Lasten Naamiaisasu sisältää pitkän takin jossa on paita ja housut. Takki on valmistettu pehmeästä ja mukavasta materiaalista, siinä on punaiset reunat ja mustanharmaat painetut varjo-osiot.  Paita sidotaan selässä ja siinä on pieni kaulus. Housut ovat samanväriset ja lahkeissa ne näyttävät saappaiden varsilta. Housut puetaan kenkien tai sukkien päälle.  Jousipyssy ei sisälly. Täydennä kuvan mukaisen asusteen kanssa.

Saatavana koossa Small, Medium ja Large.

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!