Valikko

Ass Kickin Sriracha Popcorn

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Henri
  4 viikkoa sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos pidät vahvoista asioista ja naposteltavista, kokeile ehdottomasti tätä - popcornia, jossa mausteena sriracha! Vahvempaa tuskin löytyy.

Ass Kickin Sriracha Popcorn toimitetaan 99 gramman pakkauksissa ja sisältää mikropopcornia, jossa makuna on sriracha. Niin, tiedäthän, se älyttömän vahva chilihedelmä?

Näitä naposteltavia ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 99 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Popcorn (maissi), palmuöljy, suola, hydrattu öljy SOIJApavuista, luonnolliset makuaineet, keinotekoiset makuaineet. Sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ ja VEHNÄSTÄ. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Popcorn (majs), palmolja, salt, hydrerad olja av SOJAbönor, naturliga smakämnen, artificiella smakämnen. Innehåller spår av NÖTTER och VETE. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.