ass-kickin-popcorn-barbeque-1

Ass Kickin Popcorn Barbeque

4,90 €

99 grammaa

 − art.nr 65984-1
Se, että popcornit ovat herkkua toki jo tiedetään, mutta että älyttömän vahvanmakuinen BBQ-popcorn oli niin hyvää, sitä emme tienneet edes me! Testaa itse!

Ass Kickin Popcorn Barbeque toimitetaan 99 gramman pakkauksessa ja sisältää yhden pussin. Popcornissa on todella vahva BBQ-maku.

Näitä naposteltavia ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 99 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Popcorn (maissi), osittain hydrattu öljy SOIJApavuista, suola, paprika, luonnolliset makuaineet, maltodekstriini, sukraloosi. Sisältää makeutusainetta ja SOIJAA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Popcorn (majs), delvis hydrerad olja av SOJAbönor, salt, paprika, naturliga smakämnen, maltodextrin, sucralos. Innehåller sötningsmedel och SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit