Valikko

Ass Kickin Hot Sauces Shots

12,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Pekka
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Helena
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Present till närstående som älskar starkt. Han vart supernöjd!
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • mayaan mood
  10 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hemmottele itseäsi neljällä vahvalla kastikkeella seuraavassa grillijuhlassa. Jokaisen pullo sisältää 22 ml eri makuista tulista kastiketta. Makujen ainesosia ovat jalapeno, habanero, serrano ja wasabi. Uskallatko maistaa?

Ass Kickin Hot Sauces Shots toimitetaan 4 x 22 ml kastikepulloissa eri mauissa. Pullot on helppo pakata matkalle mukaan.

Tätä kastiketta ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Toimitetaan 22 ml pulloissa x 4 (88 ml).

Ainesosat Pullo 1: Vesi, tomaattitahna, etikka, habanero, serrano, chili, sipuli, valkosipuli, tärkkelys (E415), mausteet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.
Ingredienser Flaska 1: Vatten, tomatpasta, vinäger, habanero, serrano, chili, lök, vitlök, stälkelse (E415), kryddor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Ainesosat Pullo 2: Vesi, habanero, jalapeno, tomaattitahna, etikka, suola, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri, sipuli, tärkkelys (E415), mausteet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.
Ingredienser Flaska 2: Vatten, habanero, jalapeno, tomatpasta, vinäger, salt, vitlök, ssvartpeppar, vitpeppar, lök, stärkelse (E415), kryddor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Ainesosat Pullo 3: Vesi, habanero, jalapeno, tomaattitahna, etikka, suola, valkosipuli, sipuli, tärkkelys (E415), mausteet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser Flaska 3: Vatten, habanero, jalapeno, tomatpasta, vinäger, salt, vitlök, lök, stärkelse (E415), kryddor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Ainesosat Pullo 4: Vesi, habanero, jalapeno, tomaattitahna, wasabi, etikka, suola, valkosipuli, sipuli, tärkkelys (E415), mausteet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.
Ingredienser Flaska 4: Vatten, habanero, jalapenos, tomatpasta, wasabi, vinäger, salt, vitlök, lök, stärkelse (E415), kryddor. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.