ass-kickin-chili-lime-popcorn-1

Ass Kickin Chili Lime Popcorn

4,90 €

99 grammaa

 − art.nr 65975-1
Pelottavan vahvoja, mutta niin hyviä popcorneja, joissa maistuu lime ja Carolina Reaper -pippuri! Maista rohkeasti!

Ass Kickin Chili Lime Popcorn sisältää 99 grammaa limen makuista ja Carolina Reaper -pippurilla maustettua popcornia. Yksi pakkaus sisältää yhden pussin mikropopcornia. Laita mikroon, poppaa, ravista pussia, avaa ja nauti!

Näitä naposteltavia ei suositella henkilöille, jotka ovat herkkiä tuliselle ruoalle, ei myöskään raskaana oleville ja amatööreille! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!


Toimitetaan 99 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Popcorn (maissi), palmuöljy, hydrattu öljy soijapavuista, valkosipulijauhe, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet, carolina reaper -pippuri. Sisältää makeutusainetta ja SOIJAA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Popcorn (majs), palmolja, hydrerad olja av sojabönor, vitlökspulver, naturliga och artificiella smakämnen, carolina reaper-peppar. Innehåller sötningsmedel och SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit